matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy..
Monika:
Oblicz miary wszystkich kątów czworokąta ABCD wpisanego w okrąg, wiedząc, że |∡DAB| =4 |∡BCD| i |∡CDA|=3|∡ABC|
10 kwi 19:01
Eta:
4α+α=180
o
⇒ α=....... i 3β+β=180
o
⇒ β=........
10 kwi 19:06