matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja kwadratowa
m67:
Proszę o pomoc.. trzeba wyznaczyć dziedzinę funkcji f(x)=1/ x−4
√
x
+ 3 f(x)= 1/x−2
√
x−2−2
f(x)=x{2]−[x] −12
10 kwi 15:46
ICSP:
trzeba zapisać poprawnie przykład.
10 kwi 15:47
ktoś:
napisz jeszcze raz poprawnie
10 kwi 16:40