kmaruea
dej: własnie pisze mature, prosze o szybką pomoc! musze zdać szkołę! a brakuje mi pkt!
| | −5 | |
udowodnij,ze a= |
| oraz b = |10 √2 − 15| są liczbami przeciwnymi! |
| | 2 √2 + 3 | |
10 kwi 15:26
Eta:
| | −5 | | 2√2−3 | | −5(2√2−3) | |
a= |
| * |
| = |
| = 10√2−15 |
| | 2√2+3 | | 2√2−3 | | 8−9 | |
b= |10
√2−15|= −10
√2+15
a= −b −−−− więc liczby a i b są przeciwne
10 kwi 15:31
dej: KOCHAM!
10 kwi 15:34
Eta:
10 kwi 15:34
ICSP: oj Eta , Eta. Nie ładne!
10 kwi 15:35
Eta:
Co nieładnie?
10 kwi 15:39
Eta:
Trzeba pomagać "leżącym"
10 kwi 15:40
ICSP: takie zadnka z matury rozwiązywać

To pewnie rozszerzenie o tej porze xD
10 kwi 15:40
Eta:
To zadanie z podstawy!
10 kwi 15:41
ICSP: za rok będzie już z rozszerzenia
10 kwi 15:41
Eta:
10 kwi 15:42
ICSP: nie można tak! To jest czysty szantaż !
10 kwi 15:46
Eta:
Zapomniałeś o sobie (2−3 lata temu?
10 kwi 15:48
ICSP: Chyba zapomniałem
10 kwi 15:49
Eta:
10 kwi 15:49
dej: tak czy siak dziękuję!

<3 URATUJE MI TO ŻYCIE! <3
10 kwi 15:56