logarytmy
m: log2 9=
9 kwi 20:16
krystek: 2x=9
9 kwi 20:18
Cusack: kalkulator do takich działań
9 kwi 20:20
m: to wiem, a co dalej
9 kwi 20:20
matius: pewny jestes ze tam bylo 9 a nie 8
9 kwi 20:21
bezendu: log29=3,169925001
9 kwi 20:21
krystek: xlog2=log9
9 kwi 20:22
bezendu: albo zamiast 2 powinna być 3
9 kwi 20:22
m: niestety pewny, tam napewno jest 9
9 kwi 20:23
matius: tez taka mozliwosc jest w kazdym razei watpie ze przy takim łatwy mzadaniu dali jakieś
kosmiczne liczby z kalkulatora
9 kwi 20:24
Cusack: do m:
jeżeli liczba logarytmowana nie jest jakąś potęgą podstawy do musisz używać kalkulatora
9 kwi 20:24
Cusack: do m:
jeżeli liczba logarytmowana nie jest jakąś potęgą podstawy do musisz używać kalkulatora
9 kwi 20:24
m: dziękuję
9 kwi 20:26