matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
..
paula:
liczba punktów wspólnych okręgu (z−2)
2
+y=1 i prostej x=−2 jest równa :
9 kwi 19:22
M:
30 gru 07:25
M:
5 wrz 06:13
Kim Shin:
A czy nie powinno być (x−2)
2
+y
2
=1 ?
5 wrz 10:12