matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz x
uczeń:
log
o,5
x=1+2 log
0,5
3
9 kwi 18:22
M:
30 gru 07:25
Niedługo sylwester:
log
1/2
x=1+2log
1/2
3 x>0
1
log
1/2
x=log
1/2
+log
1/2
9
2
1
log
1/2
x=log
1/2
(
*9)
2
log
1,2
x=log
1/2
4,5 x=4,5
30 gru 14:19