matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
stozek
MONIKAAAAAAA:
promien podstawy stozka r=10 a tworzaca l=13. pole powierzchni boczne stozka jest rowne: A. 130 Pi B. 65 Pi C. 325 Pi D. 23 Pi
9 kwi 11:29
irena_1:
P
b
=πrl=130π A
9 kwi 11:32