matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
f(x)= U{1}{2}x
xd2906:
Funkcją h, której wykres przechodzi przez punkt P(2,6) i jest równoległy do wykresu funkcji
1
f(x)=
x − 5 jest przedstawiona wzorem ? potrzebuje uzasadnienie
2
8 kwi 23:25
Eta:
h(x)= a
f
(x−x
P
)+y
P
1
h(x) =
(x−2)+6 =....
2
8 kwi 23:40
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/45.html
8 kwi 23:41