matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwia rownanie
zdzichu:
9x
2
−4=0
8 kwi 20:50
krystek:
(3x+2)(3x−2)=0
8 kwi 20:51
eleonora:
(3x+2)(3x−2)
9 kwi 14:35
Kostek:
@eleonora a gdzie zjadałaś =0
9 kwi 14:37