matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
tożsamości
laura:
tg
2
+1
1
udowodnij, że wyrażenie
=
nie jest tożsamością
tgx
sin2x
8 kwi 20:33
zombi:
sinx
cosx
1
L=tgx+cosx=
+
=
a to nie to samo dla wszystki x co
cosx
sinx
sinxcosx
1
sin2x
8 kwi 20:42
krystek:
sin
2
x+cos
2
x
cosx
1
*
=
≠P
cos
2
x
sinx
sinxcosx
8 kwi 20:43