matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż
.......:
Rozwiąż dwoma metodami:
2
3
+2−
3
4
3
+1
8 wrz 19:08
M:
6 maj 12:01
Podstawy Geometrii:
2
3
+2
−3
1
8+
8
65
8
65
1
1
=
=
=
*
=
4
3
+1
64+1
65
8
65
8
6 maj 13:08
Staś:
2
3
+2
−3
2
3
2
6
+1
1
1
*
=
=
=
4
3
+1
2
3
(2
6
+1)*2
3
2
3
8
6 maj 13:21