8 kwi 01:09
8 kwi 01:14
Dominik: jezus maria, w jaki sposob? glowie sie nad tym z kolega z pol godziny juz. jakies wskazowki?
| | α | | γ | | α | | γ | |
doprowadzilem do tg |
| tg |
| = tg |
| + tg |
| |
| | 2 | | 2 | | 2 | | 2 | |
8 kwi 01:16
Eta:
β=180
o−(α+γ)
| β | | α | | γ | | β | | α | | γ | |
| = 90o−( |
| + |
| ) ⇒ sin |
| = cos( |
| + |
| ) |
| 2 | | 2 | | 2 | | 2 | | 2 | | 2 | |
zastosuj wzór na cos(a+b) =......
8 kwi 01:20
Dominik: ...................... brak slow
| | α | | γ | | α | | γ | |
dla mnie sin(90 − ( |
| + |
| ) = sin( |
| + |
| ) |
| | 2 | | 2 | | 2 | | 2 | |
8 kwi 01:27
Dominik: zbyt pozna pora na takie zadania
8 kwi 01:27
Eta:
8 kwi 01:31
Mila: 01:27 źle.
8 kwi 16:04
Dominik: oczywiście, że źle. dlatego mi nie wychodziło, aż Eta napisała jak ma być.
8 kwi 17:23