matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy!!
Kasia:
rozwiąż równanie (x+2√2)√2=√3x−1
7 kwi 22:17
Kostek:
√
2
x+4−
√
3
x+1=0 (−
√
3
+
√
2
)x=−5 / (−
√
3
+
√
2
) x=5
√
3
+5
√
2
7 kwi 22:21
Kasia:
dzięki
7 kwi 22:23