POMOCY ;(
Rafałek : 1. Punkt A=(1,2) jest wierzchołkiem trójkąta równobocznego ABC, a punkt S=(4,−1) jest środkiem
okręgu opisanego w tym trójkącie
2. Podaj równanie prostej przechodzącej przez początek prostopadłej układu wspólrzednych do
prostej o równaniu :
y=−12x+2 , y=3x+4
7 kwi 18:16
Artur_z_miasta_Neptuna:
1. ... no i co z tego

2. .... jezu ... styl ... napisz to jeszcze raz ale tym razem aby to mialo ręce i nogi
7 kwi 18:19
Rafałek : Takei zadanie podała mi pani na zadanie domową wiec to co napisałem to jest wszystko
7 kwi 18:21