matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykes funkcji
mała_123:
Jeśli do wykresu funkcji f(x)=
a
x+1
−2 nalezy punkt P (2, −1), to : A. a=−1 B.a=1 C. a=2 D. a=3 pomoże ktoś ?:(
7 kwi 14:55
Basia:
podstaw x=2 i y=f(x)= −1 do wzoru funkcji i wylicz a
7 kwi 14:56