matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcje pilnie
karo :
Wykaż że funkcja f(x)=x4−6x2+11 ma wszystkie wartosci ujemne
7 kwi 14:17
Basia:
nie da się bo to nieprawda f(1) = 1 − 6 + 11 = 6 6 nie jest ujemne
7 kwi 14:24
karo :
dzięki serdeczne
7 kwi 14:35