matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja kwadratowa
kasia:
naszkicuj wykresy funkcji: a) y= x
2
+3 b) y=(x+3)
2
c) y= −(x+1)
2
−2
6 kwi 17:31
fąfel:
a)
6 kwi 17:53
fąfel:
b)
6 kwi 17:55
fąfel:
c) funkcja y=x
2
przesunięta o wektor [−1;−2]
6 kwi 17:56