Na rysunku obok proste k i l przecinają się w punkcie O, zaś proste a, b są d
Mugolina:

Na rysunku obok proste k i l przecinają się w punkcie O, zaś proste a, b są do siebie
równoległe. Wiadomo, że IAA
1i=2, iBB
1i=5 oraz IA
1BI=14. Zatem IOBI=....?
6 kwi 01:12
irena_1:
|OB|=x
|A
1O|=14−x
2x=70−5x
7x=70
x=10
|OB|=10
6 kwi 10:40
a: ∊∊∊∊∊≤≤∊→→←←←
16 gru 18:36
Eta:
@forucha ......... nie masz co robić? ... to idź i umyj nogi !
8 sty 21:34
Ajtek:
Eta jakiś troll
8 sty 21:36
Eta:
Dokładnie
8 sty 21:36
Ajtek:
Eta, jak tutaj można zostać moderatorem? Zdradzisz mi ten sekret
8 sty 21:38