1 | 1 | 1 | 7 | ||||
+ | + | = | |||||
a | aq | aq2 | 20 |
a+aq+aq2 | 7 | ||
= | |||
a*aq*aq2 | 20 |
1+q+q2 | 7 | ||
= | |||
a2q3 | 20 |
1 | 1 | 1 | 7 | ||||
+ | + | − | =0 | ||||
a | aq | aq2 | 20 |
q2+q+1−7ag2 | |
=0 | |
20ag2 |
7 | ||
tylko q a w | ag2 | |
20 |
q2+q+1 | 7 | ||
= | |||
aq2 | 20 |
1 | 1 | 1 | 7 | ||||
+ | + | = | /*a | ||||
a | aq | aq2 | 20 |
1 | 1 | 7a | ||||
1+ | + | = | /*q2 | |||
q | q2 | 20 |
7aq2 | ||
q2+q+1= | ||
20 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |