PROSZĘ POMÓŻCIE
Agata: udowodnij (AUB) '= A'η B'
A\ B= A\ (Aη B)
(A')'= A
5 kwi 20:07
bezendu:
A eta B
5 kwi 20:08
Agata: TO JEST ODWRÓCONE U
5 kwi 20:09
PuRXUTM: jaka Eta ?
5 kwi 20:09
asdf: diagramem Venna czy jak?
5 kwi 20:09
Agata: (A U B)'=A' \cap B'
5 kwi 20:12
Agata: (AUB) '= A'η B' −− I prawo De Morgana
IDT.. NIE WIEM JAK NAPISAĆ U DO GÓRY NOGAMI
5 kwi 20:17
asdf: shift + 6 wystarczy, zamiast U mozesz napisac v
5 kwi 20:19
Eta:
taka
η
5 kwi 20:24
5 kwi 20:25
?: PROSZE O POMOC..
5 kwi 20:30