matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
liczba2^20x4^40 jest równa
Kasia:
liczba 2
2
0x4
4
0 jest równa
5 kwi 20:03
Agata:
2
2
0 * (2
2
)
4
0= 2
2
0 * 2
8
0= 2
100
5 kwi 20:05
bezendu:
2
20
*4
40
2
20
*(2
2
)
40
=....
5 kwi 20:05