matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pyytanie czysto teoretyczne
Fizyk:
Czy wiecie moze czy jest jakas podobna stronka z zadaniami z fizyki, takim swietnym wyjasnieniem jak tu i forum
?
5 kwi 16:28
Artur_z_miasta_Neptuna:
yhy:
http://fizyka.pisz.pl/
5 kwi 16:36
Fizyk:
Ojej dzięki!
5 kwi 16:36
Artur_z_miasta_Neptuna:
ale z tego co widzę ... to nasz matematyka.pisz.pl baaardziej rozwinięta jest
5 kwi 16:36
Fizyk:
niestety jeszcze chyba strona niedokonczona jest , ale moze wkrotce
tyle ze matura tuz tuz
5 kwi 16:42
Artur_z_miasta_Neptuna:
albo popatrz sobie co wujek google pokazuje:
https://www.google.pl/#hl=pl&safe=off&sclient=psy-ab&q=fizyka+forum+zadania&oq=fizyka+forum&gs_l=hp.3.1.0l3j0i30.1041.4384.0.7723.12.11.0.1.1.0.137.821.10j1.11.0...0.0...1c.1.8.psy-ab.9AeJMgW-my4&pbx=1&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.44770516,d.ZWU&fp=cfdcb8510db82028&biw=1517&bih=752
ehhh Ci maturzyści
5 kwi 16:45
Fizyk:
haha
Tez byles pewnie kiedys w tej sytuacji, a dziewczyna zdająca fizykę na rozszerzeniu to u mnie w szkole rzadkość więc jakos musze sobie radzic
5 kwi 16:48