matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
punkty wspólne..
nullproblemo:
Wykres funkcji określonej wzorem f(x)=(x−3)²−2 nie ma punktów wspólnych z prostą o równaniu: a) y=−3 b) y=−1 c) y=0 d) y=4 .chodzi mi o rozwiązanie − podanie wspólnych ptk.
7 wrz 19:38