wyznacz przedział
justyna: wyznacz przedział w którym funkcja f(x)=xkwadrat − 3x +2
4 kwi 22:38
Licealista_Theosh:
1) Naucz się pisać
2)przepisz poprawnie
4 kwi 22:40
Jolanta: f(x)=x2−3x+2 co dalej dokończ treść zadania
4 kwi 22:41
Rafi: Jak ja uwielbiam takich ludzi
4 kwi 22:42
Licealista_Theosh:
Wyznacz przedział w którym... co? Serowe drożdżówki się wypiekają, farba na ścianie rośnie?
4 kwi 22:42
justyna: jest rosnąca ^^
4 kwi 22:42
justyna: ej no litości^^ wystarczy że matma mnie dobija
4 kwi 22:43
Jolanta: Wiesz jak parabola bedzie miala ramiona?
4 kwi 22:44
justyna: nic nie wiem
4 kwi 22:45
Jolanta: Wiesz jak parabola wyglada
4 kwi 22:46
Rafi: p=−
b2a
i tyle w tym temacie

odp : dla x ∊ < p ;
∞ )
4 kwi 22:47
Jolanta: kliknij po lewej stronie ekranu funkcje kwadratowa i poczytaj
4 kwi 22:49