matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
...
md:
Czy mógłbym prosić, aby ktoś mi powidział czy dobrze4 to wykonałem
Oblicz wartość wyrażenia w algebrze Z
7
: [−3] + [23] = [−3] + [2] = [−1] [37] + [18] = [2] + [4] = [6] [−2] * [18] = [−2] * [4] = [−1]
4 kwi 22:32