matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz pole trójkąta
kuba:
Punkty A=(−5,4) i B=(3,−2) są wierzchołkami trójkąta równobocznego ABC. Oblicz pole tego trójkąta.
4 kwi 20:59
krystek:
a
2
√
3
a=IABI P
Δ
=
4
4 kwi 21:00
Eta:
P=25
√
3
[j
2
]
4 kwi 21:01
kuba:
dziękuje
4 kwi 21:06