matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
współrzędne funkcji
ania:
oblicz współrzędne funkcji y=2/3x−5
4 kwi 12:36
aniabb:
(3;−3)
4 kwi 12:39
ania:
jaki rysunek przedstawia wykres funkcji y=2/3x−5 x=1,3,5 y=1,−2,−4
4 kwi 12:57