matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
log_{1/9} 27=x
Logarytmiczny:
log
1/9
27=x
3 kwi 18:08
Artur_z_miasta_Neptuna:
d
log{
a
b
)c
d
=
log
a
c
b
oraz log
a
a = 1 skorzystaj z tego
3 kwi 18:25
Artur_z_miasta_Neptuna:
log
(a
b
)
c
d
miało być
3 kwi 18:25