matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o szybkie rozwiazanie
Marzena_m01:
oblicz promien R okregu opisanego na kwadracie o boku 3 pierwiastki z 2 i rysunek
3 kwi 14:17
vitek1980:
a = 3
√
2
przekątna kwadratu d = a
√
2
= 6 r = d/2 = 3
3 kwi 15:07