matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
Patryk:
x−3
√
(x−3)
−13=0 czyli x−3−3
√
(x−3)
−10=0
√
(x−3)
=t t
2
−3t−10=0 tak to należy zrobic ?
2 kwi 19:45
krystek:
Δ t
1
i t
2
2 kwi 19:47
Dominik:
jeszcze dziedzina i zalozenie do t.
2 kwi 19:47
Patryk:
dalej rozumiem,dzieki
2 kwi 19:49