analityczna geom.
eRka: Dane sa rownania prostych w ktorych zawarte sa dwa boki rownolegloboku AB:y= 2x−2, AD: y= −x+1.
Wyznacz wspolrzedne wierzcholkow tego rownolegloboku jesli wiadomo ze pkt przeciecia sie
przekatnych ma wspolrzedne S(3,1)
2 kwi 18:50
krystek:

wyznacz wsp p A i wektor AS→=wektorowi SC→
Dalej dasz radę :Warunki równoległości boków wykorzystaj.
2 kwi 18:54
eRka: Nie rozumiem. Moglby ktos to jakos bardziej wytlumaczyc?
8 kwi 16:18
eRka: Prosze! To pilne!
8 kwi 16:37
eRka: Help
8 kwi 18:00