matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
czy to ktos mi rozwiaze?
sebek4:
liczba 27
−2
* 9
6
2 kwi 18:20
irena_1:
27
−2
*9
6
=(3
3
)
−2
*(3
2
)
6
=3
−6
*3
12
=3
6
=729
2 kwi 18:26
krystek:
(3
3
)
−2
*3
2*6
=..
2 kwi 18:27