matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prawdopodobienstwo kto pomoze
mloda:
spośród liczb 2,4,7,9,12,17,13 losujemy jedna jakie jest prawdopodobieństwo otrzymania liczby pierwszej
2 kwi 17:59
Marcin:
Ω=7 A=4
4
P=
7
2 kwi 18:22
mloda:
ale jak to zrobiłeś
2 kwi 18:34