matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
plani
albina:
Proste l: y=mx+n i k: y=nx+m są prostopadłe. Ich punkt przecięcia leży na prostej o równaniu y=−2x. Wyznacz równania prostych l i k proszę o pomoc.
2 kwi 15:38
albina:
już zrobiłam także nieaktualne
2 kwi 15:43