matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie
mała_Mi:
Jeśli a =
1
2
b=3+
√
2
c=4−
√
2
to
b−2c
a
jest równe: A. −10−2
√
2
B.−10+6
√
2
C.−
5
2
−
1
2
√
2
D.−
5
2
+
3
2
√
2
2 kwi 11:56
aniabb:
b
2 kwi 11:57
mała_Mi:
a rozpisałby ktoś to ?
2 kwi 12:00
aniabb:
a rozpisz sama b−2c
2 kwi 12:07