matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyrażenia
patka :
Wartość wyrażenia (1−2√3)
2
−13 jest równa ?
1 kwi 22:14
Technik:
13−4
√
3
−13=−4
√
3
1 kwi 22:18
patka :
dziękuje
1 kwi 22:18
Jooolaa:
1
2
−2*1*2
√
3
*6−13 =1−4
√
3
−1 = −4
√
3
1 kwi 22:22