matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonoemetria
Krzychu:
π
czy cos2x=sin(2x+
) ?
2
1 kwi 20:17
Krzychu:
π
czy w nawiasie powinno być raczej 2x+
?
2
1 kwi 20:29
Krzychu:
π
(2x+
)
4
1 kwi 20:31
Krzychu:
π
(2x+
)
4
1 kwi 20:31
Krzychu:
1 kwi 20:50
Mila:
cos(2x)=sin(2x+π/2) prawda
y=cos(2x)
y=sin(2x+π/2)
Oba wykresy pokryły się.
1 kwi 21:38