matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Która opcja
Adam:
B=a
2
a=3*10
3
ile będzie wynosiło B B=(3*10
3
)
2
czy B=3*10
6
?
1 kwi 14:36
sushi_ gg6397228:
B= 3*10
3
*3*10
3
= ...
1 kwi 14:37
use:
B=3
2
*10
6
1 kwi 14:38
Adam:
ok dzięki
1 kwi 14:38