matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Proszę
Madzia:):
Oblicz: 5
1
5
0
(−5)
1
1
5
0
5
(−1)
1
6 wrz 14:00
Madzia:):
(−5)
0
0
1
(−1)
5
(−1)
0
1
0
6 wrz 14:02
Madzia:):
PROSZE O POMOC
6 wrz 14:03
tim:
a
0
= 1 1
n
= 1 (−1)
parzystej
= 1 (−1)
nieparzystej
− 1 To są podstawy...
6 wrz 14:08