matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sprowadź do jak najprostszej postaci
Ada:
8*(2/5)
n−1
=
31 mar 18:20
Ada:
a przepraszam bardzo za bład 8*(2/3)
n−1
31 mar 18:25
zajączek:
2
3
2
..= 8*(
)
n
*
= 12*(
)
n
3
2
3
31 mar 18:27
Ada:
i na 100% dalej sie nie da nic zrobic?
31 mar 18:29