prawdopodobieństwo
asd: jak obliczyć coś takiego
P(A∩B)
29 mar 14:51
kira.kira: to jest część wspólna z elementów zbioru A i B
29 mar 14:56
asd: no tak ale jak to obliczyć bo nie mam pojęcia
29 mar 15:00
Dominik: a masz jakies dane?
29 mar 15:07
asd: a=1/2 B=2/3
i mam obliczyć element wspólny
29 mar 15:10
Mila: Podaj treść całego zadania.
29 mar 16:34
Dominik: | | 1 | | 2 | |
zapewne jest P(A) = |
| i P(B) = |
| i nalezy wyznaczyc P(A∩B). z tym ze to wciaz za |
| | 2 | | 3 | |
malo danych.
29 mar 16:45