wykaż że wynik jest liczbą naturalna.
odile:
5 wrz 21:11
madzia:
12 + 8{3} + 4
−−−−−−−−−−−−−−−− =
2+√3
16 + 8√3
−−−−−−−−−−−−−− =
2+√3
8( 2+√3 )
−−−−−−−−−−−−−− = 8 cnd. X
2+√3
5 wrz 21:52
Wojtek: jak trzeba napisać takie równanie mi się udaje
6 wrz 10:48
tim:
6 wrz 10:48
Wojtek: przepraszam nie udaje mi się napisać takie równanie bo nie da się
6 wrz 10:51
tim: Ale w którym zadaniu

, napisz ten w post w zadaniu, którego nie rozumiesz.
6 wrz 10:52
Wojtek: mam zadanie Maksymalny zbiór , w którym funkcja kwadratowa f(x)=−2(x−3)2=jest na górze i plus
6 jest rosnąca .Jaki to przedział
6 wrz 10:59
Wojtek: mam zadanie Maksymalny zbiór , w którym funkcja kwadratowa f(x)=−2(x−3)2=jest na górze i plus
6 jest rosnąca .Jaki to przedział
6 wrz 10:59
Wojtek: mam zadanie Maksymalny zbiór , w którym funkcja kwadratowa f(x)=−2(x−3)2=jest na górze i plus
6 jest rosnąca .Jaki to przedział
6 wrz 10:59
Wojtek: mam zadanie Maksymalny zbiór , w którym funkcja kwadratowa f(x)=−2(x−3)2=jest na górze i plus
6 jest rosnąca .Jaki to przedział
6 wrz 10:59
tim: Wystarczy raz. Idźmy do tamtego zadania.
6 wrz 11:00