prosze o pomoc
rafal: hej matematyczne glowy, pisze sprawdzian i potrzebuje pomocy z tym zadaniem:
x + 2 = 0
27 mar 09:00
piotrek98: toz to proscizna, przenosisz 2 na druga strone czyli x = 2
27 mar 09:09
krystek: To fakt b trudne!
27 mar 09:09
rafal: dzieki za odp.
27 mar 09:09
krystek: no tak, x = 2
27 mar 09:13
rafal: hehe
27 mar 09:14
krystek: Proszę zmienić nick krystek≠krystek z 9:13
27 mar 09:15
krystek: no wlasnie
27 mar 09:16
Mila:
Witaj
Krystek, pokoloruj się.Ja też mam inną czarną
Milę.

Ja jestem kolorowa
Mila.
27 mar 14:51