matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
:)
Pomocy:
LIczba log u podstawy
1
3
i dalej 9
−2
jest rowny
27 mar 00:09
Eta:
=4
27 mar 00:12
Janek191:
log
1
3
9
−2
= − 2 log
1
3
9 = − 2* ( − 2) = 4 bo log
1
3
9 = − 2
1
(
)
−2
= 3
2
= 9
3
27 mar 06:12