Dla mnie poziom hard
Karolcia: Iloczyn liczb 3√4 oraz 4√8 jest równy:
A) 7√32
B) 27√12
C) 7√12
D) 2 2√32
26 mar 23:34
Godzio:
| 2 | | 3 | | 8 + 9 | | 17 | |
| + |
| = |
| = |
| |
| 3 | | 4 | | 12 | | 12 | |
No to nie ma chyba poprawnej odpowiedzi
26 mar 23:41
Eta:
22/3*23/4= 217/12= 2*p12(25)= 2p12(32)
p12 −−pierwiastek dwunastego stopnia
Myślę,że tak jest w odp: D)
26 mar 23:41
Godzio:
A rzeczywiście, jest !
26 mar 23:42
Godzio: Widocznie dla mnie to też jest "poziom hard"
26 mar 23:42
Karolcia: hehe ale dziekuje za odp
26 mar 23:43
26 mar 23:43
Godzio:
Witam
26 mar 23:44
Karolcia: i macie racje tam nie napisalam 12 stopnia , przepraszam za pomylke
26 mar 23:45
Eta:
No i po "hard"
26 mar 23:46