uklady rownan
ania: a może ktoś mi pomoże rozwiązać UKŁADY RÓWNAŃ?
to już ostatnie działania irenka pomóz mi jeśli możesz blagam
POMOCY
1) k{0,2(X+2Y)−0,3(2X−Y)=3,5
k{2(X+Y)−(X−2)=2Y+2
2) k{U(x−y)U(2)−U(x+y)U(4)=1
k{U(2x+y)U(3)−U(x+y)U(2)=0
3)k{x+y=3
k{3x−2y=−4
26 mar 22:05
ania: uklady rownan
ania: a może ktoś mi pomoże rozwiązać UKŁADY RÓWNAŃ?
POMOCY
1) k{0,2(X+2Y)−0,3(2X−Y)=3,5
k{2(X+Y)−(X−2)=2Y+2
2) k{U(x−y)U(2)−U(x+y)U(4)=1
k{U(2x+y)U(3)−U(x+y)U(2)=0
3)k{x+y=3
k{3x−2y=−4
26 mar 22:06
ania: uklady rownan
ania: a może ktoś mi pomoże rozwiązać UKŁADY RÓWNAŃ?
POMOCY
1) k{0,2(X+2Y)−0,3(2X−Y)=3,5
k{2(X+Y)−(X−2)=2Y+2
2) k{U(x−y)U(2)−U(x+y)U(4)=1
k{U(2x+y)U(3)−U(x+y)U(2)=0
3)k{x+y=3
k{3x−2y=−4
26 mar 22:08