| −x2 + 5x | 4x2 − 1 | ||
* | |||
| 2x + 1 | x2 |
| x2 − 9 | 0,5x + 1 | ||
* | |||
| x2 − 4 | 9 − 3x |
| (x − 2)2 | 2 + x | ||
* | |||
| x2 + 4x + 4 | x2 − 4 |
| 3x2 − x3 | x2 + 2x + 1 | ||
* | |||
| 2x − 6 | x4 − x2 |
| −x(x − 5) | (2x − 1)(2x + 1) | (x − 5)(2x − 1) | ||||
a) | * | = − | ||||
| 2x + 1 | x2 | x |
| (x − 3)(x + 3) |
| x + 3 | ||||||||||
b) | * | = − | ||||||||||
| (x − 2)(x + 2) | −3(x − 3) | 6(x − 2) |
| (x − 2)2 | x + 2 | x − 2 | ||||
c) | * | = | ||||
| (x + 2)2 | (x − 2)(x + 2) | (x + 2)2 |
| −x2(x − 3) | (x + 1)2 | x + 1 | ||||
d) | * | = − | ||||
| 2(x − 3) | x2(x − 1)(x + 1) | 2(x − 1) |