matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
co z tym zrobic pomocy
polipeptyd:
√
3−x
= −x + 2
26 mar 19:56
camus:
jeżeli a=b to a
2
=b
2
ps. pamiętaj o dziedzinie
26 mar 20:00
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/forum/194962.html
26 mar 20:03
polipeptyd:
aha dzieki
26 mar 20:10