matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
nnnnnnnnnnnn
????????:
x
2
−25/x
2
−5x=1
26 mar 17:59
Dominik:
25
a) x
2
−
− 5x = 1
x
2
x
2
− 25
b)
= 1
x
2
− 5x
jak wyglada zadanie?
26 mar 17:59
????????:
jeszcze masz wartoss cbewzgledną
26 mar 18:01
????????:
b
26 mar 18:01