matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
tozsamosc
matematyk:
sinα+sinα*tg
2
α=tgα/cosα
26 mar 00:14
Eta:
sin
2
x
cos
2
x+sin
2
x
1
L= sinx(1+
) = sinx*
= sinx*
=
cos
2
x
cos
2
x
cosx*cosx
1
tgx
= tgx*
=
= P
cosx
cosx
26 mar 00:24